Кількість
|
Вартість
|
||
|
Домашні або побутові вакуумні пакувальники (вакууматори) дозволяють зберігати їжу та продукти в 3-5 разів довше, зберігаючи свіжість овочів, фруктів, м'яса, риби та готових страв.
Продукти у вакуумі не обвітрюються, не вбирають запахи, не окислюються, ними не розмножується патогенна флора. За рахунок цього продукти у вакуумі залишаються свіжими набагато довше, їх простіше зберігати та перевозити. Можна тримати разом овочі, м'ясо, рибу і не боятися, що вони зіпсують смак та запах один одного.
Домашній вакууматор необхідний кожній господині та кулінару. Ви можете заздалегідь підготувати інгредієнти для салатів, супів, пирогів, маринаду, завакуумувати та використовувати при необхідності. Чи залишилася їжа після застілля? Тепер її легко зберегти на кілька днів або роздати гостям у надійних вакуумних пакетах. Робити запаси, маринувати, заморожувати та просто зберігати продукти свіжими з вакууматором стане набагато простіше.
Технічні дані:
- Діапазон номінальної напруги: 220-240 В
- Номінальна частота: 50 Гц
- Номінальна споживча потужність: 110 Вт
- Клас захисту (від ураження електричним струмом): II
- Рівень шуму: 75 дБ(A)
- Максимальний негативний тиск: -0,8 бар
- Продуктивність компресора: 12 л/хв
- Максимальна ширина рулонів та плівки: 30 см
Декларований рівень шуму даного приладу становить 75 дБ(А), що відповідає рівню акустичної потужності А, порівняно з еталонною акустичною потужністю 1 пВт.
Клас захисту від ураження електричним струмом: клас II – Захист від ураження електричним струмом забезпечується подвійною або посиленою ізоляцією.